Sv. Filip I Jakov - Klímás telepített lakókocsi

Zadartól 23 km-re délre Sv Filip i Jakovon tengertől 40-50 méterre klímás teljesen felszerelt telepített lakókocsik.

Strand lassan mélyülő gyermekeknek ideális. Aprókavicsos, néhol homokos, nagyrészt kiépített. Bolt, pékség 60 méterre, konoba 50 méterre, éttermek bárok 70 méterre, óváros 150 méter, gyógyszertár 250 méter, bankautomaták 50-20 méteres körzetben.

Több kilométeres párti sétány. 2+2, 4+2. 6 fős lakókocsik.

Lakókocsiban ágyak + parkoló rész, elősátorban ágyak és konyha vagy a konyha külön konyhasátorban van. Mindennel felszerelt a főzéshez és étkezéshez. Az elősátor előtt fedett pavilon van sztallal székekkel. Vizesblokk 30-40 méterre közös, tiszta. A kempingben 3 db található.

A kemping ősfás, árnyékos. Háziállatokat is fogadnak. Május elejétől szeptember végéig hetes turnusokban pénteki váltással.

http://nyaralas-zadarban.hu/

Facebookon még több kép és azonnal kérdezhetsz

Sveti Filip I Jakov, jó választás az Ön nyaraláshoz Horvátországban. Jól érezhetjük magunkat a Darin nevű kempingben. Az árnyékot adó fenyők ölelésében csodálatos nyaralásban lehet részünk. Aki úgy dönt, hogy nyaralása színhelyéül ezt a csodálatos halászfalut, Sveti Filip i. Jakovot választja, biztos lehet abban, hogy itt gondtalanul pihenhet és szórakozásra vágyik, akkor a legjobb helyen jár, mert ez a település tárt karokkal várja rendezvényeivel vendégeit. Igaz ugyan, hogy nem olyan gyakoriak ezek az alkalmak, de annál színvonalasabbak. A számos sportlehetőség, valamint e helyi vendéglők által nyújtott kínálat is kecsegtető.

Minden év augusztusában részt vehetünk a nyári fesztiválon, amely jó szórakozást igér néhány kiemelkedő, kulturális eseménynek köszönhetően. NYáron, a tengerparti sétányon zenei aláfestés és folklórelőadások kíséretében pihenhetünk. A lelkünket is kényezteti ez a kis üdülőfalu. A közeli, csodálatos mediterán természet felfedezése után egy jó étteremben kóstolhatjuk a dalmát konyha remekeit. Találhatunk itt jellegzetes dalmát kisvendéglőket, konobákat, de pizzériákat, fagylaltozókat is.

 

Minden jog fenntartva ©