Pasman Zdrelacban apartmanok

Zadari riviérán, PAsman szigeten amely komppal megközelíthető (biogradból vagy Zadarból) Zdrelac településen exkluzív modern 5 fős apartman második emeleten kilátással a tengerre.

Tengertől való távolság 50 méter, a strand lassan mélyülő, gyerekeseknek ideális 150 méterre. A parton kávézók és éttermek.

Az apartmanban 1 hálószoba van franciaágy + 1 személyes ágy, a nappaliban egy kihúzható kanapé 2 fő részére. Parkolás közvetlenül a ház melett. Klíma, wifi. Kistestű háziállat is megengedett. Központ 1 km, kompkikötő 15 perc autóval, Tkon 20 perc.

A Pasman-(Pašman-)sziget az Adriai-tenger horváthországi területén, a parttal párhuzamosan, 4 kilóméteres távolságban terül el, és Zára megyéhez tartozik Pasmant sokan Horváthország legzöldebb szigeteként tartják számon. A Pasman-sziget első számú sportja a fürdőzés és az úszás, ahogy azt a horvát Adria minden tengerparti településéről és szigetéről is elmondhatjuk. Emelett a sziget lakatlan részeire tett hegymászó túrák és a kerékpározás is nagy népszerűségnek örvendenek. Pasman szigetén különleges szenvedéllyel űzött sportágnak számít a boccia, és búvártanfolyam elvégzésére is lehetőségünk nyílik.

Minden jog fenntartva ©