Drage apartman 2+2 fő

A csendes kis faluban található a lakás, melynek alapterülete 28 m2-es és egy 15 m2-es terasz tartozik hozzá, gyönyörű kilátással az Adriai-tengerre és a Kornati-szigetekre. A hálószobában 2 főt tudunk elhelyezni, plusz két fő részére pótágyazható az apartman az étkezőben lévő kanapé szétnyitásával.

Az apartmanokat 14:00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni.

Szezonban (07.01- 08.31) minimum hét éjszakára szerdai turnus váltással (a szombati turnus váltások miatt főszezonban nagyon sok a forgalmi dugó és a több órás várakozási idő - a nagy melegben - a határátkelő helyeken és az autópályákon a fizető kapuknál),
szezonon kívűl (09.01-06.30) minimum két éjszakára foglalható az apartman.

Ellátás: Önellátás. Az apartmantól pár száz méterre több étkezési lehetőség is van (pizzériák, éttermek, büfék, beach bár stb.)

Strand: Kb. 200 m-re található: kiépített betonozott felületek, apró kavicsos, távolabb homokos partszakaszok.

Az ár tartalmazza: szállás, apartman végtakarítása, klíma használata, (klímakészülékek száma: 1 db) Wi-Fi használata, TV parkolási lehetőség az utcán.

Az ár nem tartalmazza: betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás

Egyéb információk: Az apartman nemdohányzó, dohányzási lehetőség a teraszon van. Az apartmanban vezetékes víz és csatorna van. Az apartmanba kisállatot behozni és tartani nem szabad.

Az apartman felszereltsége:

Távolságok az apartmantól: Tenger: 200 m Strand: 200 m Belváros: 400 m Élelmiszer: 70 m Étterem: 100 m Pizzéria: 200 m Orvos: 10 km (Turista orvosi ügyelet: 23210 Biograd na Moru, Tvrtkova 5 +385-023/383-815) Gyógyszertár: 4 km Pénzautomata: 3,5 km Bank: 10 km Posta: 4 km Benzinkút: 3,5 km Buszmegálló: 200 m Vasútállomás: 40 km Repülőtér: 40 km

A település bemutatása: Drage egy békés és csendes falu, Pakoštane közelében, A település Zadar és Sibenik közötti félúton fekszik, melyek híres dalmáciai üdülőhelyek és megyeszékhelyek is egyben. Drage tehát ideális úti cél, amelyet nem felejtünk el egyhamar, olyan hely, ahová a vendég szívesen visszatér. Aki mozgalmasabb helyre vágyik élénkebb éjszakai élettel és modern diszkókkal, annak autóba kell ülnie, azonban Drage kiválóan alkalmas kipihenni a fáradalmakat. Akik nyugalmat és kikapcsolódást keresnek, itt megtalálják számításaikat. Említésre méltó a kis település kikötője is. Este ez a nyugalom és pihenés szigete, valamint azok kis paradicsoma, akik a kis hajók ki- és befutását szeretik nézegetni. Látnivalók A Kornáti-szigetek a korábbi időkben a letelepedett kalózoknak nyújtott menedéket az üldözés elől, ma már a turisták számára jelent látványosságot. A közeli és a távoli környék kirándulási lehetőségekben bővelkedik. Legyen az a Plitvicei-tavak, a Paklenica Nemzeti Park a Velebit-hegységben, a Kornáti-szigetek vagy a Krka-vízesés, mindenki talál ízlésére valót. Újra és újra szembetűnik a táj rendkívüli szépsége: vad, morajló vízesések, mélyzöld tavak, bámulatos erdők, sok kisebb-nagyobb sziget, vad hegyek, ahonnan a hegymászók a csodaszép kilátásban gyönyörködhetnek.

Programlehetőségek A települést körül veszi három nemzeti park: Krka, Kornati és Paklenica. A tengerparti üdülő mellett egy sűrű fenyves erdő található, amely a legmelegebb napszakokban árnyékos menedéket nyújt és este romantikus sétát lehet tenni a megvilágított sétányon. A parttól 2 km van Horvátország legnagyobb tava a Vrana-tó (Nature Park és madártani rezervátum) amely halban gazdag, sok kerékpár út található, madárlesekkel...

Búvárkodás, szörfözés, vitorlázási lehetőség: ezek a lényeges sportolási lehetőségek Drage környékén. Az Adriai-tenger közvetlen közelsége lehetővé teszi, hogy a terület a vízisport szerelmesei számára valódi paradicsom legyen. A napfénytől és a kristálytiszta vizektől való fürdésen kívül lehetőség van kerékpározni a Vrana-tónál, amely csak 1 km-re van Drage-től. Az egész Vrana-tó környékén 48 km hosszú kerékpárutak vannak. Szervezett hajókirándulások a Kornáti Nemzeti Parkhoz vannak, a többi egyéni program lehetőség.

A közelben számos turisztikai hely található: Pakoštane (5 km), Biograd na Moru (10 km), Vodice (20 km), Sibenik (37 km), Zadar (38 km), Split (127 km) Fun Park Mirnovec (10 km): A 4,5 hektáron elterülő Fun Park Mirnovec elnevezésű élménypark Horvátország első tematikus parkja 25 attrakcióval. A vidámpark három témát dolgoz fel: a vadnyugatot, a kalózvárost és az űrt. Minden egyes téma a játék és az attrakció kombinációja, gyerekekre, tinédzserekre és családokra szabva. Az élménypark programkínálatát gasztronómiai különlegességek, gyermekprogramok, események és koncertek is színesítik.

Minden jog fenntartva ©