Bibinje - Josip 1-es számú apartman.

Zadari riviérán, bibinjében exkluzív 6 fős apartmanok

 

 

 

Josipe 1. apartman 6 fő (3 db 2 személyes ágy). Az apartman az első emeleten található. 75m2-es tágas nappalival és 2 erkéllyel rendelkezik. Saját parkolóhelyeket és grillezőt, törölközőket, ágyneműt, légkondicionálót biztosítunk.

 

Bibinje egy kis település Dalmácia északi részén az Adria egyik legnépszerűbb és legismertebb központjának, Zadarnak közvetlen közelében. Bibinje-i tartózkodása során ne felejtse el meglátogatni a természeti szépségeket sem. A környéken négy nemzeti park is található (NP Krka, NP Paklenica, NP Kornati i, NP Plitvička jezera) és két Természetvédelmi park (PP Vransko jezero i PP Teleaščica)

A folklór fesztivált július végén, augusztus elején rendezik. Az ünnepségen helyi és más horvát folklór csoportok mutatják be előadásaikat, amelyekből a turisták megismerhetik a helyi hagyományos öltözékeket, táncokat és énekeket. A téren, a színpadon, majd az utcákon haladva énkelnek a csoportok, az ünnepség éjszakáig tart és természetesen ilyenkor is meg lehet kóstolni a helyi ételeket, italokat. Kifejezetten ajánlott megtekinteni az ókori épületmaradványokat, a ferkicki romokat.

Minden jog fenntartva ©